نوشته شده توسط : asad

تمامي عمليات انجام گرفته و صورتهاي مالي تهيه شده در مورد كارگاه توليد نقل به صورت فرضي مي باشد كه در اين كارگاه بعد از خريداري شكر ، عمليات و مراحل توليد روي آن انجام گرفته و تبديل به نقل مي‌شود و توسط فروشندگان به فروش مي‌رسد.

روش انبارداري كارگاه توليدي ، روش اولين صادره از اولين وارده «Fifo » در نظر گرفته شده و تعداد كارگران مشغول در كارگاه نيز فرضاً 12 نفر است كه هر كدام ماهيانه مبلغ 900،000 ريال دستمزد دريافت مي‌دارند.

 در اين پروژه سعي من بر اين بوده از زياده نويسي هاي بيجا (منظور افزايش مقدار خريد و فروش و هزينه هاي روزانه كارگاه كه منجر به انجام ثبت ها و عمليات بيشتري خواهد شد) صرف نظر نموده و به طور خلاصه و مفيد تمامي عملياتي را كه لازم يك طرح حسابداري است را انجام داده باشم. و فكر مي كنم كه هدف اصلي از اين پروژه نشان دادن مراحلي است كه الزاماً بايد انجام گيرد، نه زياده نويسي در مورد هر يك از مراحل.

                            فهرست

تعريف: داراييها   داراييهاي جاري   داراييهاي غير جاري
تعريف: بدهيها    بدهيهاي جاري   درآمدها    هزينه ها    سرمايه
تعريف: ترازنامه     صورتحساب سود وزيان
ترازنامه منتهي به 31/6/83
سند حسابداري مهر ماه
دفتر روزنامه مهر ماه
دفاتر كل در پايان مهر ماه
صورت مغايرت بانكي در پايان مهر ماه
تراز آزمايشي منتهي به 30/7/83
ارزيابي موجودي پايان دوره ماه اول
سند حسابداري آبان ماه
دفتر روزنامه آبان ماه
دفاتر كل آبان ماه
صورت مغايرت بانكي در پايان آبان ماه
تراز آزمايشي منتهي به 30/8/83
ارزيابي موجودي پايان دوره به روشي ساده
كارت حساب مواد آبان ماه ــــــ fifo
سند حسابداري آذر ماه
دفتر روزنامه آذر ماه
صورت مغايرت بانكي
تراز آزمايشي منتهي به 30/9/83
صورت مغايرت بانكي
تراز آزمايشي منتهي به 30/9/83
اطلاعات به دست آمده جهت اصلاح حسابها
تراز آزمايشي اصلاح شده
ارزيابي موجودي پايان دوره آذر ماه به روش ساده
كارت حساب مواد آذر ماه ــــــ fifo
ثبت بستن حسابهاي موقت و بستن حسابهاي دائم در پايان آذر ماه
صورتحساب سود و زيان منتهي به 30/9/83
صورتحساب سرمايه منتهي به 30/9/83
ترازنامه منتهي به 30/9/83

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: پروژه مالی در کارگاه , کارگاه تولید , پروژه مالی در کارگاه تولید , حسابداری در کارگاه , حسابداری در کارگاه تولید ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

عملكرد شركت:

كاشي نيلو در توليد محصولاتي چون كاشي كف، ديوار، پرسلان، لعابدار و پوليش شده، آنتي باكتريال، نانو و كاشي ضداسيد صنعتي تخصص دارد و محصولات توليدي آن مورد استفاده درتمامي فضاهاي داخلي مسكوني، بهداشتي، نماي ساختمان ها، فضاهاي اداري، محيط هاي صنعتي، محيط هاي پر تردد و ترافيكي و پروژه هاي شهري مي باشد. موضوع فعاليت شركت طبق ماده 3 اساسنامه عبارت است از احداث و خريد، نصب، راه اندازي و بهره برداري كارخانجات ساخت انواع كاشي، سراميك، وسايل بهداشتي و صنايع جانبي و وابسته به آن و به طور كلي هر نوع تأسيسات و تجهيزات و واحدهايي كه مربوط به توليدات موضوع شركت باشد. عملياتي چون استخراج و بهره برداري كليه معادن مورد نياز، بازاريابي توزيع و فروش و صادر نمودن انواع محصولات توليدي و واردات انواع ماشين آلات مرتبط با موضوع شركت، مشاركت درساير شركت ها و به طور كلي مبادرت به كليه معاملات و عمليات مالي و تجارتي كه به طور مستقيم يا غير مستقيم در توليد محصولات نقش دارد در شركت انجام مي گيرد.

ظرفيت اوليه توليد اين شركت يك ميليون متر مربع در سال با سايز 20*10 سانتي متر بود وشركت با توليد محصولات كف در اين سايز توانست نياز كشور را پاسخگو باشد. در سال 1368 فاز اول طرح توسعه شركت شروع گرديد و شركت كاشي نيلو توانست در پايان اين فاز محصولاتي در سايز هاي 40* 60/33 *33 و 40*40 توليد نمايد. فاز اول توسعه اين كارخانه در سال 1373 به بهره برداري از اين مرحله توليد به دو ميليون متر مربع در سال افزايش يافت. توليد شركت تا سال 1378 با ظرفيت چهار ميليون متر مربع ادامه داشته است.

اين شركت در سال 1380 فاز دوم توسعه خود را به بهره برداري رساند و طي آن ظرفيت توليد اين شركت به پنج ميليون متر مربع درسال افزايش يافت. در همان سال فاز دوم توسعه به اتمام رسيد و شركت موفق به توليد كاشي هاي ديوار با تكنولوژي منوپروزا گرديد.

خلاصه و نتیجه گیری:

شرکت کاشی نیلو شرکت سهامی عام است که در تاریخ 14/12/1353 به ثبت رسیده است. شرکتی است که در انواع ساخت کاشی و سرامیک متخصص بوده و سالیان سال است که فرآیند تولید آن را دنبال کرده است. این شرکت دارای امکانات بالا و پرسنل زیادی بوده و برای نگهداری موجودی ها از انبار مخصوصی استفاده می کند سیستم حسابداری شرکت به منزله قلب برای شرکت می باشد و در صورت استفاده صحیح از سیستم حسابداری صحیح و کارآمد، می توان در قسمت های خرید و فروش و سود دهی شرکت راهکارهای مهمی را ارائه داد.

پیشنهاداتی که جهت بهبود عملکرد شرکت مطرح است به شرح زیر است:

ـ بعد از نیروی انسانی و مدیریت کارآمد مهمترین امر، در زمینه فروش اعتبار شرکت، مسئله بازار و بازاریابی است. شرکت باید تا بالاترین حد ممکن با استفاده از روش های مناسب و بازاریابان مجرب و در صورت استفاده بیشتر از تجارت الکترونیک و معرفی خود به شرکت های بزرگتر و شهرهای دیگر و سایر کشورها فروش خود را به میزان بیشتری از فروش فعلی برساند.

مدیریت بازار در دست بازاریابان است بنابراین بازاریابان شرکت باید سریع تر، کارکشته تر، با تجربه تر و کارآفرین تر باشند تا وضعیت بازار روز به روز رشد پیدا کند و از نابسامانی وضعیت شدن دور بماند.

 

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: تشریح سیستم مالی , حسابداری در شرکت , حسابداری شرکت کاشی ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

مقدمه

كشور ايران به دليل طيف وسيع گياهان دارويي موجود در آن و سابقه مثبت استفاده از گياهان دارويي و رويكرد بيماران به اين شيوه درمان و همچنين وجود عطارها و اطباء سنتي در سطح شهرهاي كوچك و بزرگ باعث شد تا ايجاد كارخانجات پيشرفته داروئي به عهده تعويق بيافتد و توليد داروهاي شيميايي در داخل كشور بسيار ناچيز بوده و اكثر داروهاي مورد نياز شبكه مصرف از طريق واردات تأمين گردد، تا قبل از پيروزي انقلاب بيشتر داروها از كشورهاي آمريكا و آلمان وارد كشور مي‌شد و معدود شركتهاي توليدكننده دارو در كشور تحت ليسانس  شركتهاي معروف كشورهاي فوق به توليد دارو در داخل كشور با استفاده از فن آوري و اطلاعات آنها مي‌پرداختند و كمترين كار تحقيقاتي در زمينه داروسازي و طرح ژنريك داخلي دارو انجام مي‌پذيرفت.

پس از پيروزي انقلاب اسلامي‌و ايجاد تحريم‌هاي اقتصادي، شركتهاي دارويي جزء طرحهاي مهم دهه انقلاب محسوب و بخصوص ايجاد دو شركت بزرگ ساخت محلولهاي تزريقي در شهرهاي مشهد و تبريز در دستور كار دولت قرار گرفت.

البته در كنار شركتهاي دارويي توليدكننده محلولهاي تزريقي، شركتهاي دارويي ديگري نيز جهت توليد انواع قرص، كپسول و شربت به بهره برداري رسيد.

شركت داروسازي ثامن از سال 1364 بصورت طرح توجيهي و انتخاب زمين شروع به فعاليت و در سال 1372 توسط رئيس جمهور وقت جناب آقاي‌هاشمي‌رفسنجاني افتتاح گرديد.

در ابتدا و به دليل حجم كم داروهاي تزريقي در بازار، تنها نياز شركت، توليد هرچه بيشتر انواع سرم و عرضه به بازار بود، ولي به تدريج و با افزايش توليد و پايان دوره خاص ناشي از جنگ تحميلي، شركت داروسازي ثامن، توجه به نيازهاي مشتريان را سرلوحه كار خود قرار داده و با تشكيل يك تيم از متخصصان به عنوان واحد ارزيابي رضايت مندي مشتريان و خدمات پس از فروش اولين قدم در اين راستا را برداشت.

فهرست مطالب

مقدمه. 2

بيان مسأله يا موضوع تحقيق.. 3

ضرورت انجام تحقيق.. 3

هدف از مطالعه موضوع. 4

پيشينه تحقيق.. 5

فرضيات… 5

تعريف عمليات متغيرها 6

ابزار گرد آوري داده‌ها 7

جامعه آماري.. 7

مراحل انجام تحقيق.. 7

تعريف مفاهيم.. 7

محدوديت‌ها- موانع و مشكلات تحقيق.. 9

بخش اول: آشنایی با صنعت داروسازی و ساخت محلولهای تزریقی  11

1- تاريخچه. 11

ادويه ي مركبه و شناخت مفردات طبي.. 12

دارو شناسي در ايران.. 14

2- تكنولوژي.. 18

3- روش اجرايي عمليات توليد (مراحل ساخت محلولهای تزریقی) 19

ساخت محلول.. 25

بخش 2: مباحثی در مورد مشتری.. 27

1- مشتری کیست؟. 27

قبل از اينكه مشتريانتان تغيير رأي بدهند رفتارتان را تغيير دهيد  27

مقدمه. 27

حقايق مسلم درباره مشتريان.. 27

يكي از مديران فورد در مورد مشتري مي‌گويد: 28

مشتري سود است و هرچيزديگر هزينه سربار 30

خودتان را به جاي مشتري بگذاريد. 31

چرا مشتريانمان را از دست مي‌دهيم.. 33

مشتري يعني كسب و كار، كسب و كار يعني مردم، مردم يعني مشتري.. 34

هنري فورد در اين خصوص مي‌گويد: 35

هدف سازمان شما ايجاد مشتري است… 36

اقدامات اساسي براي جلب مشتري بيشتر. 37

با مشتريان خود ارتباط دائم داشته باشيد. 39

هر يك از كاركنان شما بايد مشتريانتان را ملاقات كنند. 40

2- «روش اجرايي نحوه ارتباط با مشتري و اندازه‌گيري رضايت مشتري»  43

تعاريف… 44

شرح فعاليت‌ها 44

كليات… 44

ارتباط با مشتري.. 45

نحوه اندازه‌گيري ميزان رضايت مشتري.. 47

3- «روش اجرايي رسيدگي به شكايت مشتريان». 49

تعاريف… 50

مسئوليت و اختيار 50

شرح فعاليت‌ها 50

بخش سوم: بازاریابی.. 53

تعریف… 53

1- استراتژي هاي عمده تقسيم بندي بازار 54

2- ارزشيابي و انتخاب استراتژي تقسيم بندي بازار 57

3- آميخته های بازاريابي 61

«روش تحقيق». 71

مصاحبه و اخذ نظرات كتبي بوسيله پرسشنامه: 71

منابع اطلاعات… 72

اطلاعاتي راجع به رؤساي بيمارستانها و مسئولين فني داروخانه‌ها: 73

بررسي فرضيه‌ها: 74

فرضيه 1: 74

فرضيه 2: 75

فرضيه 3. 75

فرضيه 4. 76

فرضيه 5. 76

فرضيه 6. 77

تحليل يافته‌هاي پرسشنامه اي.. 78

تبليغات براي فروش…. 78

نتیجه گیری.. 80

پيشنهادات… 80

توصيه به ساير دانشجويان.. 80

نمونه پرسشنامه. 80

منابع: 80

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: ارزیابی رضایتمندی مشتریان , رضایت مشتریان , رضایت مشتریان شرکت , بهبود رضایتمندی , راهکارهایی برای بهبود رضایت مندی ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

مقدمه:
بررسي آمار صادرات و واردات در سال 1268 ه ش نشان مي‌دهد كه محصولات كشاورزي و دامي عمده ترين بخش محصولات صادراتي ايران در يك قرن پيش بوده است. در آن زمان ابريشم، برنج، پنبه، توتون و تنباكو از اقلام عمده صادراتي كشور بوده‌اند كه امروزه بمنظور وارد كردن اغلب آنها سالانه مبلغ قابل ملاحظه اي ارز از كشور خارج مي‌شود. اين آمار همچنين نشان مي‌دهد كه با وجود كسري موازنه تجاري در سال1268 ه ش ، درآمد حاصل از صدور كالاهاي كشاورزي به تنهايي قادر به جبران بيش از نيمي از هزينه‌هاي مربوط به واردات كشور بوده است ولي تا سال 1320 ه ش سهم صادرات غير نفتي به تديريج تقليل مي‌يابد چنانكه سهم صادرات غير نفتي از كل مبادلات بازرگاني خارجي به يك سوم مي‌رسد و تا سال 1330 ه ش اين نسبت به حدود يك چهارم تنزل پيدا مي‌كند. روند گسترش واردات در پي افزايش درآمد‌هاي ناشي از فروش نفت به نحوي شتاب مي‌گيرد كه توليد داخلي تحت الشعاع واردات كالا واقع شده و تجارت خارجي به اهرم فشار بر اقتصاد ملي بدل مي‌شود. بنابراين از حدود يكصد سال پيش رابطه تحويل نفت در مقابل دريافت كالاي ساخته شده، هسته اصلي بازرگاني خارجي كشور گرديده و وابستگي اقتصادي در نتيجه وجود اين بافت ناسالم ايجاد و تحكيم شده است.

فهرست مطالب

عنوان             صفحه

فصل اول. 1

طرح تحقيق. 1

1- مقدمه: 2

2- بيان مسئله: 3

3- ضرورت انجام تحقيق. 5

4- فرضيه‌هاي تحقيق: 6

5- اهداف مورد نظر براي انجام تحقيق. 7

6- روش تحقيق: 7

1- جامعه آماري: 7

2- نمونه گيري: 8

3- محدوديت‌ها و مشكلات انجام تحقيق. 8

4- پيشينه تحقيق. 8

5- تعريف واژه‌هاي تخصصي مورد استفاده در تحقيق: 9

فصل دوم. 11

پيشينه تحقيق. 11

بخش اول: مباني نظري مرتبط به «فيروزه». 12

2-1-1- مختصري در مورد تاريخچه جواهرات.. 13

2-1-2- قدمت استخراج فيروزه 14

2-1-3- علم شناخت سنگهاي قيمتي و اهميت آن در جهان. 15

2-1-4- انواع فيروزه 16

2-1-5- نحوه ساخته شدن فيروزه 18

2-1-6- فضيلت فيروزه در اسلام. 18

2-1-7- معادن فيروزه 19

2-1-8- كلياتي در مورد برش و جلاي كاني‌ها و سنگهاي جواهر رنگي. 26

2-1-9- تراش فيروزه 28

2-1-10- مشخصات بهترين نوع فيروزه تراشيده 33

2-1-11- صادرات فيروزه: 34

بخش دوم: مباني نظري مرتبط با «آميخته بازاريابي». 36

2-2-1- تعريف بازاريابي. 37

2-2-2- فلسفه مديريت بازاريابي. 37

2-2-3- عوامل مؤثر در تغيير تقاضا 41

2-2-4- عوامل مؤثر در اقدام به خريد. 42

2-2-5- فرآيند تصميم خريد. 45

2-2-6- مفهوم مدرن بازاريابي. 51

2-2-7- آميخته بازاريابي (Marketing Mix) 52

2-2-8- جايگاه يابي در بازار 63

فصل سوم. 69

روش تحقيق. 69

3-1 نوع تحقيق: به طور کلي تحقيقات علمي را به دو دسته تعرفه تقسيم مي‌نمايند: 70

3-2 روش تحقيق. 70

منابع وماخذ: 76

فصل چهارم. 77

جمع آوري اطلاعات و تجزيه و تحليل داده‌ها 77

4-1- ويژگيهاي پاسخگويان. 78

4-1-1- ويژگيهاي صادر كنندگان مصنوعات فيرزوه اي. 78

4-1-2-ويژگيهاي فيروزه تراشان. 78

2-4- آزمون فرضيه‌ها 79

فصل پنجم. 91

نتيجه گيري و پيشنهادها 91

5-1- مقدمه. 92

5-2- نتيجه گيري در مورد ويژگي‌هاي پاسخگويان. 92

5-2-1- نتيجه گيري در مورد ويژگي‌هاي «صادركنندگان مصنوعات فيروزه اي». 92

5-2-2- نتيجه گيري در مورد ويژگي‌هاي «فيروزه تراشان». 93

5-3- نتيجه گيري در مورد فرضيه‌هاي تحقيق. 94

5-3-1- نتيجه گيري در مورد فرضيه اول. 94

5-3-2- نتيجه گيري در مورد فرضيه دوم. 95

5-3-3- نتيجه گيري در مورد فرضيه سوم. 98

5-3-4- نتيجه گيري در مورد فرضيه چهارم. 100

5-3-5- نتيجه گيري در مورد فرضيه پنجم. 104

5-5- موضوعات پيشنهادي براي تحقيقات تكميلي. 109
منابع    110

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: افزایش صادرات , صادرات مصنوعات , مصنوعات فیروزه ای , بازار فیروزه , فیروزه صادراتی ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

چكيده:

در اين تحقيق سعي شده است به اين سؤالات پاسخ داده شود كه در گذر از فضاي دولتي حاكم بر صنعت بيمه كشور به سمت فضاي رقابتي و به بيان ديگر گسترش خصوصي سازي و فراهم نمودن عنوان زمينه هاي آزادسازي در اين صنعت، تركيب دارايي ها و سرمايه گذاري هاي شركت هاي بيمه اي، به چه نحو تغيير پيدا خواهد كرد. در اين تحقيق فرض بر اين است كه آزادسازي و تسهيل مقررات به منظور حضور شركتهاي بيمه خصوصي فراهم مي باشد و ما بدنبال تغييرات در تركيب دارايي ها و سرمايه گذاري ها مي باشيم.

در اين پژوهش پس از بيان مفاهيم خصوصي سازي و اهداف آن، خلاصه اي از عملكرد شركتهاي بيمه دولتي ايران، البرز، آسيا و دانا را بررسي كرديم و همچنين به بررسي تجارت خصوصي سازي در كشورهاي منتخب پرداختيم.

و نيز در تركيب سرمايه گذاري ها پس از خصوصي سازي تلاش در جهت كاهش سرمايه گذاري به صورت موجود نزد بانكها، سرمايه گذاري در طرحهاي پر بازده، عدم علاقه به سرمايه گذاري دولتي، علاقه به سرمايه گذاري‌هاي خويش فرما، عدم علاقه به خريد اوراق مشاركت دولتي و علاقه به حضور پررنگتر در بورس ديده مي شود.

                                                                           فهرست مطالب

 فصل اول: كليات

1-1)عنوان تحقيق………………………………………………………………………………….. 2

2-1)بيان مسأله…………………………………………………………………………………… 2

3-1)اهميت انجام تحقيق……………………………………………………………………………. 4

4-1)اهداف تحقيق………………………………………………………………………………… 5

5-1)سؤالات تحقيق……………………………………………………………………………….. 6

6-1)فرضيه هاي تحقيق……………………………………………………………………………. 6

7-1)روش انجام تحقيق……………………………………………………………………………. 6

8-1)روش جمع آوري اطلاعات……………………………………………………………………. 6

9-1)محدوديت هاي تحقيق…………………………………………………………………………. 7

10-1)سازماندهي مطالب………………………………………………………………………….. 7

فصل دوم: ادبيات خصوصي سازي با رويكرد صنعت بيمه

1-2)مقدمه………………………………………………………………………………………. 10

2-2)تعريف خصوصي سازي در صنعت بيمه……………………………………………………….. 10

3-2)مكاتب اقتصادي و جايگاه بخش خصوصي……………………………………………………… 13

4-2)اهداف خصوصي سازي……………………………………………………………………… 16

الف-كاهش حوزه فعاليت بخش دولتي……………………………………………………………….. 17

ب-انتقال مالكيت و كنترل اقتصادي………………………………………………………………….. 18

ج)افزايش كارايي…………………………………………………………………………………. 18

د)كاهش كسر بودجه و بدهي هاي مالي……………………………………………………………… 19

ه)تعديل سوبسيدها و اختلال قيمت ها……………………………………………………………….. 19

ز)افزايش رقابت…………………………………………………………………………………. 20

ح)ايجاد دلبستگي و علاقه در شاغلين شركت ها…………………………………………………….. 21

ط)گسترش بازار سرمايه………………………………………………………………………….. 21

ي)تأمين منافع مصرف كنندگان…………………………………………………………………….. 21

5-2)مراحل خصوصي سازي و ملاحظات مربوط به آن……………………………………………… 22

6-2)خصوصي سازي صنعت بيمه آثار اقتصادي خصوصي سازي صنعت……………………………… 24

الف)نقاط ضعف صنعت بيمه………………………………………………………………………… 25

ب)نقاط قوت صنعت بيمه……………………………………………………………………………. 26

ج)فرصت هاي خصوصي سازي……………………………………………………………………. 26

د)تهديدهاي خصوصي سازي…………………………………………………………………………. 28

7-2)انواع مقررات نظارت بر شركتهاي بيمه اي………………………………………………………. 30

الف- مقررات نظارت بر توانگري مؤسسات بيمه اي……………………………………………………. 30

ب)مقررات نظارت بر بازار…………………………………………………………………………. 31

8-2)ضرورت نقش نظارتي بيمه مركزي در شرايط خصوصي سازي صنعت بيمه………………………… 31

9-2)روشهاي خصوصي سازي و بيان مشكلات عملياتي صنعت بيمه كشور……………………………… 32

الف)عرضه سهام واحد به بخش خصوصي……………………………………………………………. 33

ب)فروش دارايي هاي واحدي دولتي…………………………………………………………………… 33

ج)ادامه روند شركت هاي بيمه دولتي……………………………………………………………………. 35

11-2)مشاركت بخش خصوصي خارجي و نحوه فعاليت آنان در داخل كشور(مورد صنعت

بيمه)…………………………………………………………………………………………………. 43

12-2)تجربه چند كشور منتخب در امر خصوصي سازي با رويكرد صنعت بيمه………….. 43

الف)تجزيه خصوصي سازي بيمه انگلستان……………………………………………………………….. 43

ب)تجربه خصصي سازي بيمه در سري لانكا………………………………………………………………. 44

ج)تجربه خصوصي سازي بيمه در شيلي………………………………………………………………….. 47

د)تجربه خصوصي سازي بيمه در مصر………………………………………………………………….. 49

هـ)تجربه خصوصي سازي بيمه در هند…………………………………………………………………… 51

13-2)نتيجه گيري…………………………………………………………………………………….. 53

فصل سوم: پيدايش صنعت بيمه و آثار اقتصادي آن

1-3)مقدمه……………………………………………………………………………………………. 56

2-3)پيدايش بيمه………………………………………………………………………………………. 56

3-3)مفهوم بيمه……………………………………………………………………………………….. 57

4-3)تقسيم بندي بيمه ها و اصول حاكم بر آنها……………………………………………………………… 59

5-3)تفاوت مؤسسات بيمه اجتماعي و بيمه بازرگاني……………………………………………………… 62

الف-محاسبات حق بيمه………………………………………………………………………………….. 62

ب-بيمه اتكائي…………………………………………………………………………………………… 62

ج-مقررات حقوقي……………………………………………………………………………………….. 63

د-جنبه اختياري بودن…………………………………………………………………………………….. 63

ه-تحصيل سود………………………………………………………………………………………….. 64

6-3)سير تحول بيمه در جهان……………………………………………………………………………. 64

الف)تاريخچه بيمه دريايي (باربري)……………………………………………………………………….. 65

    ب)تاريخچه بيمه آتش سوزي……………………………………………………………………………. 66

    ج)تاريخچه بيمه عمر………………………………………………………………………………….. 67

    د)تاريخچه بيمه حوادث…………………………………………………………………………………. 68

7-3)نتيجه گيري………………………………………………………………………………………… 71

فصل چهارم: بررسي عملكرد شركتهاي بيمه دولتي و خصوصي در ايران

1-4)مقدمه………………………………………………………………………………………………. 71

2-4)معرفي نسبت هاي مالي و معيارهاي سنجش عملكرد در تجزيه و تحليل صورت هاي

مالي…………………………………………………………………………………………………….. 71

3-4)تجزيه و تحليل نسبت هاي مالي شركتهاي بيمه………………………………………………………….. 76

4-4)بررسي عملكرد شركتهاي بيمه داخلي………………………………………………………………….. 78

5-4)نتيجه گيري………………………………………………………………………………………….. 81

فصل پنجم: نتيجه گيري و پيشنهادات…………………………………………………………………………. 83

1-5)خلاصه……………………………………………………………………………………………… 83

2-5)نتيجه گيري………………………………………………………………………………………….. 84

3-5)پيشنهادات…………………………………………………………………………………………… 87

 

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: پیامدهای خصوصی سازی , خصوصی سازی صنعت , خصوصی سازی بیمه , ساختار دارایی ها , سرمایه گذاری ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

چكيده:

در اين تحقيق سعي شده است به اين سؤالات پاسخ داده شود كه در گذر از فضاي دولتي حاكم بر صنعت بيمه كشور به سمت فضاي رقابتي و به بيان ديگر گسترش خصوصي سازي و فراهم نمودن عنوان زمينه هاي آزادسازي در اين صنعت، تركيب دارايي ها و سرمايه گذاري هاي شركت هاي بيمه اي، به چه نحو تغيير پيدا خواهد كرد. در اين تحقيق فرض بر اين است كه آزادسازي و تسهيل مقررات به منظور حضور شركتهاي بيمه خصوصي فراهم مي باشد و ما بدنبال تغييرات در تركيب دارايي ها و سرمايه گذاري ها مي باشيم.

در اين پژوهش پس از بيان مفاهيم خصوصي سازي و اهداف آن، خلاصه اي از عملكرد شركتهاي بيمه دولتي ايران، البرز، آسيا و دانا را بررسي كرديم و همچنين به بررسي تجارت خصوصي سازي در كشورهاي منتخب پرداختيم.

و نيز در تركيب سرمايه گذاري ها پس از خصوصي سازي تلاش در جهت كاهش سرمايه گذاري به صورت موجود نزد بانكها، سرمايه گذاري در طرحهاي پر بازده، عدم علاقه به سرمايه گذاري دولتي، علاقه به سرمايه گذاري‌هاي خويش فرما، عدم علاقه به خريد اوراق مشاركت دولتي و علاقه به حضور پررنگتر در بورس ديده مي شود.

                                                                            فهرست مطالب

 فصل اول: كليات

1-1)عنوان تحقيق………………………………………………………………………………….. 2

2-1)بيان مسأله…………………………………………………………………………………… 2

3-1)اهميت انجام تحقيق……………………………………………………………………………. 4

4-1)اهداف تحقيق………………………………………………………………………………… 5

5-1)سؤالات تحقيق……………………………………………………………………………….. 6

6-1)فرضيه هاي تحقيق……………………………………………………………………………. 6

7-1)روش انجام تحقيق……………………………………………………………………………. 6

8-1)روش جمع آوري اطلاعات……………………………………………………………………. 6

9-1)محدوديت هاي تحقيق…………………………………………………………………………. 7

10-1)سازماندهي مطالب………………………………………………………………………….. 7

فصل دوم: ادبيات خصوصي سازي با رويكرد صنعت بيمه

1-2)مقدمه………………………………………………………………………………………. 10

2-2)تعريف خصوصي سازي در صنعت بيمه……………………………………………………….. 10

3-2)مكاتب اقتصادي و جايگاه بخش خصوصي……………………………………………………… 13

4-2)اهداف خصوصي سازي……………………………………………………………………… 16

الف-كاهش حوزه فعاليت بخش دولتي……………………………………………………………….. 17

ب-انتقال مالكيت و كنترل اقتصادي………………………………………………………………….. 18

ج)افزايش كارايي…………………………………………………………………………………. 18

د)كاهش كسر بودجه و بدهي هاي مالي……………………………………………………………… 19

ه)تعديل سوبسيدها و اختلال قيمت ها……………………………………………………………….. 19

ز)افزايش رقابت…………………………………………………………………………………. 20

ح)ايجاد دلبستگي و علاقه در شاغلين شركت ها…………………………………………………….. 21

ط)گسترش بازار سرمايه………………………………………………………………………….. 21

ي)تأمين منافع مصرف كنندگان…………………………………………………………………….. 21

5-2)مراحل خصوصي سازي و ملاحظات مربوط به آن……………………………………………… 22

6-2)خصوصي سازي صنعت بيمه آثار اقتصادي خصوصي سازي صنعت……………………………… 24

الف)نقاط ضعف صنعت بيمه………………………………………………………………………… 25

ب)نقاط قوت صنعت بيمه……………………………………………………………………………. 26

ج)فرصت هاي خصوصي سازي……………………………………………………………………. 26

د)تهديدهاي خصوصي سازي…………………………………………………………………………. 28

7-2)انواع مقررات نظارت بر شركتهاي بيمه اي………………………………………………………. 30

الف- مقررات نظارت بر توانگري مؤسسات بيمه اي……………………………………………………. 30

ب)مقررات نظارت بر بازار…………………………………………………………………………. 31

8-2)ضرورت نقش نظارتي بيمه مركزي در شرايط خصوصي سازي صنعت بيمه………………………… 31

9-2)روشهاي خصوصي سازي و بيان مشكلات عملياتي صنعت بيمه كشور……………………………… 32

الف)عرضه سهام واحد به بخش خصوصي……………………………………………………………. 33

ب)فروش دارايي هاي واحدي دولتي…………………………………………………………………… 33

ج)ادامه روند شركت هاي بيمه دولتي……………………………………………………………………. 35

11-2)مشاركت بخش خصوصي خارجي و نحوه فعاليت آنان در داخل كشور(مورد صنعت

بيمه)…………………………………………………………………………………………………. 43

12-2)تجربه چند كشور منتخب در امر خصوصي سازي با رويكرد صنعت بيمه………….. 43

الف)تجزيه خصوصي سازي بيمه انگلستان……………………………………………………………….. 43

ب)تجربه خصصي سازي بيمه در سري لانكا………………………………………………………………. 44

ج)تجربه خصوصي سازي بيمه در شيلي………………………………………………………………….. 47

د)تجربه خصوصي سازي بيمه در مصر………………………………………………………………….. 49

هـ)تجربه خصوصي سازي بيمه در هند…………………………………………………………………… 51

13-2)نتيجه گيري…………………………………………………………………………………….. 53

فصل سوم: پيدايش صنعت بيمه و آثار اقتصادي آن

1-3)مقدمه……………………………………………………………………………………………. 56

2-3)پيدايش بيمه………………………………………………………………………………………. 56

3-3)مفهوم بيمه……………………………………………………………………………………….. 57

4-3)تقسيم بندي بيمه ها و اصول حاكم بر آنها……………………………………………………………… 59

5-3)تفاوت مؤسسات بيمه اجتماعي و بيمه بازرگاني……………………………………………………… 62

الف-محاسبات حق بيمه………………………………………………………………………………….. 62

ب-بيمه اتكائي…………………………………………………………………………………………… 62

ج-مقررات حقوقي……………………………………………………………………………………….. 63

د-جنبه اختياري بودن…………………………………………………………………………………….. 63

ه-تحصيل سود………………………………………………………………………………………….. 64

6-3)سير تحول بيمه در جهان……………………………………………………………………………. 64

الف)تاريخچه بيمه دريايي (باربري)……………………………………………………………………….. 65

    ب)تاريخچه بيمه آتش سوزي……………………………………………………………………………. 66

    ج)تاريخچه بيمه عمر………………………………………………………………………………….. 67

    د)تاريخچه بيمه حوادث…………………………………………………………………………………. 68

7-3)نتيجه گيري………………………………………………………………………………………… 71

فصل چهارم: بررسي عملكرد شركتهاي بيمه دولتي و خصوصي در ايران

1-4)مقدمه………………………………………………………………………………………………. 71

2-4)معرفي نسبت هاي مالي و معيارهاي سنجش عملكرد در تجزيه و تحليل صورت هاي

مالي…………………………………………………………………………………………………….. 71

3-4)تجزيه و تحليل نسبت هاي مالي شركتهاي بيمه………………………………………………………….. 76

4-4)بررسي عملكرد شركتهاي بيمه داخلي………………………………………………………………….. 78

5-4)نتيجه گيري………………………………………………………………………………………….. 81

فصل پنجم: نتيجه گيري و پيشنهادات…………………………………………………………………………. 83

1-5)خلاصه……………………………………………………………………………………………… 83

2-5)نتيجه گيري………………………………………………………………………………………….. 84

3-5)پيشنهادات…………………………………………………………………………………………… 87

 

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: پیامدهای خصوصی سازی , آثار خصوصی سازی , خصوصی سازی صنعت , ساختار دارایی ها ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

تعاريف:
تعريف متغيرهاي مورد بررسي: توليد پسته : اين بخش شامل باغداري و پرورش پسته ونحوه باروري وچيدن آن مي باشد كه پس از قسمت باغداري و باغ شامل شستشوي پسته وپوست كندن آن يا تفت وآماده سازي براي فروش وارائه به بازارداخلي وخارجي مي باشد. توزيع داخلي (در اينجا بازار داخل كشور مد نظر مي باشد) توزيع خارجي (كه شامل بازارهاي خارج از كشورمي باشد كه پسته ايران به آن كشورها صادر مي شده يا مي شود.

طرح تحقيق:

با توجه به اينكه وضعيت پسته ايران تا بحال به صورت تمام صنعتي واتوماتيك نبوده است و نيز هم اكنون ما با تكنولوژيهاي جديد ومتد مدرن روز كار نمي كنيم در نتيجه نمي توانيم كارخانه يا قسمت خاصي را براي پژوهش تعيين كنيم در نتيجه باتوجه به اينكه جامعه آماري ما تمام صنعت پسته ايران اعم از باغات و كارخانجات مي باشد ونيز با توجه به گستردگي در سراسر كشور ما تحقيق را در ابتدا بصورت كتابي براي (پيشينه ي تحقيق) ودر ادامه بصورت مصاحبه اي ادامه خواهيم داد.

ابزارها و روش گردآوري داده ها:

روش گردآوري اطلاعات در اين تحقيق بصورت ميداني بوده است ولي در ابتدا براي جمع آوري اطلاعات محيطي و تاريخي از روش كتابخانه اي استفاده شده وسپس براي كسب اطلاعات بيشتر وتجزيه وتحليل مطالب از ابزار مصاحبه استفاده نموده ايم.
نتيجه گيري و پيشنهادات
با توجه با اطلاعات گردآوري شده و مطالب آموخته مي توان گفت كه بازاريابي براي پسته ي ايران در حال حاضر بسيار كار سختي مي باشد كه دليل اينكه پسته ي توليدي ايران داراي استاندارد بين المللي از نظر سم افلاتوكسين نيست و لذا براي اينكه در آينده اي نه چندان دور بتوانيم برروي بازاريابي پسته ي كشورمان و رائه ي استراتژي براي آن نظر دهيم بايستي هم اكنون به فكر اصلاح در نحوه ي باغداري و صنايع تبديلي مربوط ي آن باشيم و از شيوه ي سنتي به صنعتي روي آوريم و اين به جز كمك و ياري و آگاهي رساندن به باغداران توسط دولت از طريق اداره ي صنايع و معادن ميسر نمي باشد ما بايستي كلاسهاي توجيه كننده اي براي باغدارانمان در نحوه ي آبياري ، نگهداري ، و چيدن محصول پسته و همچنين پس از آن در نحوه ي نگهداري پسته و شستشوي آن بگذاريم .

بخش ديگري از اين صنعت را صاحبان صنايع تبديلي تشكيل مي دهند كه اين بخش چون از لحاظ امكانات تكنولوژيكي و پيشرفته پايين مي باشد توليدات آن نيز از كيفيت بالايي برخوردار نمي باشد لذا دولت مي تواند با ارائه ي تسهيلات لازم براي خريد دستگاههاي تمام اتوماتيك در كيفيت توليد اين محصول مهم صنعتگران را ياري كند و نيز بازرگانان به دليل مسائل و مشكلات صادرات محصول از ايران و يا سهل انگاري در امر انبارداري اين محصول باعث ايجاد سم افلاتوكسين در آخرين مرحله ي توليد و فروش مي شوند كه اين سهل انگاري براي بازرگان و ايران بسيار گران تمام مي شود.

فهرست مطالب

فصل اول- طرح تحقيق.. 1

مقدمه. 2

سؤال يا فرضيه هاي تحقيق: 2

تعاريف: 2

طرح تحقيق: 3

ابزارها وروش گردآوري داده ها: 3

فصل دوم- ادبيات تحقيق.. 4

تاريخچه پسته. 5

1- مبدا درختان پسته. 5

اظهار نظر متاخران در مورد منشا درختان پسته. 9

نتيجه گيري درباره مبدا درختان پسته و نخستين مواضع پرورش آنها 13

نام ارقام پسته رفسنجان در سال 1335ش… 27

نخستين مشكلات و توصيه ها و تبليغات در باب بهبود صادرات پسته و خشكبار ايران.. 32

مبارزه با آفت پروانه چوبخوار پسته. 37

پروانه جوانه خوار پسته. 38

پروانه گلبرگ خوار پسته. 38

پروانه پوسته خوار ميوه پسته. 39

مينوز پسته. 39

پسيل پيچيده برگ پسته. 39

كپك فرنگي پسته، يا قارچهاي مولد زهرابه افلاتوكسين.. 40

توصيه هايي در جهت پيشگيري.. 44

آفات انباري پسته. 46

پروانه هندي.. 47

پيشگيري و مبارزيه با آفات انباري پسته. 47

فصل سوم- روش تحقيق.. 49

بازرگاني خارجي و ارزش و ميزان پسته ايران از سال 1268 تا پايان سال 1367(يك قرن) 50

نخستين مشتريان پسته ايران در يك قرن گذشته. 50

ميزان و ارزش صادرات پسته در مقايسه با خشكبار و ارزش كل صادرات مواد غيرنفتي در يك صدسال گذشته  51

رقباي پسته ايران در بازارهاي جهاني.. 52

امكاناتي كه آمريكايي ها در صادرات پسته براي رقابت با ايران در اختيار دارند. 59

دو اقدام منفي عليه بازار جهاني پسته ايران توسط امريكا بعد از قطع روابط سياسي و اقتصادي ايران با امريكا 60

مسائل و مشكلات پسته ايران.. 61

چند نكته ي مهم در زمينه پايين آوردن ميزان افلاتوكيس پسته: 62

آمار مقايسه اي صادرات خشكبار ايران.. 63

(مصاحبه اي با آقاي كاظمي يكي از صادركنندگان پسته ايران به آمريكا) 64

فصل چهارم- تجزيه وتحليل داده‌ها 66

بين مشكلات پسته و ميزان فروش آن در داخل همبستگي وجود دارد. 67

بين مشكلات توليد پسته و ميزان فروش پسته در خارج (صادرات) رابطه وجود دارد. 68

كاهش مشكلات توليد پسته مي تواند موجب افزايش صادرات پسته گردد. 69

فصل پنجم- نتيجه گيري و پيشنهادات.. 70

نتيجه گيري و پيشنهادات.. 71
منابع. 73

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: مشکلات تولید , بررسی مشکلات تولید , توزیع داخلی پسته , توسعه صادرات , راهکارهای توسعه , راهکارهای توسعه صادرات ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

مقدمه:

کاهش درآمد حاصل از صدور نفت و نوسانات شديد آن، افزايش جمعيت کشور، کاهش قدرت خريد، درآمدهاي نفتي در نتيجه به هم خوردن رابطه مبادله به نفع کشوري صنعتي و پيشرفته در راه تجارت با کشورهاي جهان سوم و از همه مهتر پايان پذير بودن منابع طبيعي و از جمله نفت بايد زنگ خطر را براي ما و خصوصاً برنامه ريزان و سياست گذاران اقتصادي کشور به صدا در آورده و ما را به اين باور رسانده باشد که توسعه صادرات غيرنفتي و رهايي يافتن از اقتصاد تک محصولي متکي به درآمد هاي نفتي ضرورتي اجتناب ناپذير است. امروز توسعه صادرات غيرنفتي تنها افزايش درآمدهاي ارزي از طريق صدور انواع کالاهاي ساخته شده و خدمات محدود نمي شود. بلکه توسعه صادرات نقش مهمتري را به عنوان يک استراتژي رشد و توسعه اقتصادي به عهده دارد. در اجراي استراتژي توسعه صادرات بخشهاي مختلف اقتصادي شامل صنعت، معدن، خدمات، بهداشت، کشاورزي، و غيره…. مورد توجه قرار مي گيرد.

با توجه به نکته که کشورمان به دليل شرايط خاص اقليمي و جغرافيايي جزء محدود کشورهاي دنيا است که قابليت بالايي در توليد محصولات کشاورزي داراست و از نظر تنوع در بخش باغداري و محصولات باغي سومين کشور دنيا پس از کشورهاي چين (اول) و ترکيه و آمريکا (مشترکاً دوم) مي باشد. مي توان به عنوان بخشي از استراتژيهاي توسعه صادرات کشور به بخش کشاورزي و باغداري معطوف شد و با توليد انواع محصولات کشاورزي و باغي علاوه بر تامين نيازهاي داخل به صدور اين محصولات و درآمدي که ارزي حاصل از آن چشم داشت.

 

فهرست مطالب

فصل اول. 1

1-1 مقدمه: 2

2-1 تعريف موضوع. 2

3-1 اهميت موضوع. 3

4-1 هدف از انتخاب موضوع. 4

فصل دوم – ادبيات موضوع. 4

2-1 ساير مطالعات انجام شده 5

2-2 تاريخچه مرکبات.. 5

2-3 مشخصات کلي مرکبات.. 8

2-4 درجه بندي جهاني مرکبات.. 9

2-5 شرايط آب و هوايي مناسب کشت و پرورش مرکبات: 10

2-6 احتياجات غذايي درختان مرکبات.. 11

2-7 بررسي وضعيت سطح زير کشت و توليدات مرکبات کشور: 11

2-8 توليد جهاني مرکبات.. 14

2-9 فرآيند صادرات مرکبات.. 16

2-15-1 مراحل قبل از صدور 16

2-10 مراحل اداري صادرات ميوه 19

2-12 بسته بندي. 22

2-13 حمل و نقل. 24

2-14 بازاريابي. 25

فصل سوم – روش تحقيق.. 28

1-3 مقدمه : 29

1-3- جامعه آماري: 29

2-3 فرضيات تحقيق. 30

3-3 روشهاي جمع آوري اطلاعات.. 30

4-3 پرسشنامه: 30

فصل چهارم – تجزيه و تحليل يافته ها 32

فصل پنجم – نتيجه گيري و پيشنهادات.. 35

منابع و مأخذ. 50

پرسشنامه: 50

 

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: بررسی موانع صادرات , صادرات مرکبات , افزایش صادرات ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

فصل اول :
مديريت – فرايند اساسی مديريت

مدیریت به عنوان رشته ای مجزا و متفاوت، پس از انقلاب صنعتی به وجود آمد. دامنه نقش و تئوری های اساسی آن در طی سالیان تغییر کرده. اما مقصود آن – حصول اطمینان از دستیابی به هدفهای موسسه یا سازمان و به حداکثر رساندن بهره وری و کارایی همچنان باقی مانده است .
مدیریت
عبارت است از کارکردن با و از طریق دیگران برای رسیدن به هدفهای سازمان و هدف های کارکنان.
مدیریت هنر انجام امور به وسیله دیگران، جهت نیل به اهداف یک سازمان می باشد.

تاکید این تعریف :
در این تعریف به سه نکته تاکید شده است.
•    تاکید بر انسان ها در سازمان
•    توجه به هدفها و نتیجه ها
•    ادغام هدف های فردی اعضاأ با هدفهای سازمان
•    مدیریت کار کردن  با منابع مالی و منابع فیزیکی است جهت دستیابی به اهداف سازمان توسط برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری و کنترل عملیات .

سازمان و نیاز به مدیریت
بیشتر مردم عضو یک سازمان هستند، مثل دانشکده، تیم ورزشی، یک گروه موسیقی ، برخی از این سازمانها به صورت رسمی سازمان یافته اند – شرکتهای بزرگ اقتصادی، سازمانهای آموزشی ( دانشکده ها ) و بعضی ها ساختار غیر رسمی دارند، مثل یک تیم فوتبال محلی، حال سازمانها چه رسمی باشند چه غیر رسمی ، از افرادی تشکیل می شوند که گرد هم می آیند و گروه تشکیل می دهند. زیرا آنها منافع خود را در این
می بینند که همکاری کنند و در جهت تامین یک هدف مشترک به پیش بروند . . .  بنابراین هدف   یا مقصود یکی از ارکان رسمی هر سازمانی است . هدف ها متفاوتند – مثل پیروزی در یک مسابقه، سرگرم کردن مردم، فروش یک کالا. و هر سازمانی برای تامین هدف دارای یک روش است که آن را برنامه   می گویند. برنامه به صورت چگونگی آماده  سازی یک تیم، تبلیغ یک محصول. پس بدون برنامه نمی توان کاری کرد.

 

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: مدیریت سازمانها , سازمانهای ورزشی , مدیریت سازمانهای ورزشی ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : asad

چكيده


هدف اين مقاله بهبود درك مفاهيم فناوري، داد و ستد سنتي و الكترونيكي سهام در بازار بورس ايران مي باشد. اين مقاله، تاثير فناوري اطلاعات در توسعه بازار سرمايه را مورد بررسي قرار مي دهد. بكار گيري صحيح اين‌ فناوري موجب توسعه فرايند دادوستد الكترونيك سهام خواهد بود. بدون شك فرهنگ سازي و درك مفاهيم تكنولوژي اطلاعات و بكار گيري آن در زمينه فوق الذكر موجبات افزايش كارايي بازار بورس را فراهم مي آورد.

مقدمه:

توسعه‌ و پیشرفت‌ فناورى‌ اطلاعات‌‌ و پیدایش عصر مجازی، شدیدترین‌ موج‌ تغییر را در زندگى‌ بشر سبب‌ شده‌ است. در این‌ میان‌ تجارت‌ الکترونیک‌ به‌ عنوان‌ یکى‌ از ضروریات‌ پیشرفت‌ اقتصادى‌ کشورها بیش‌ از همه‌ رخ‌ مى‌نماید. تجارت‌ الکترونیکى‌ فعالیت‌هاى‌ گوناگونى‌ از قبیل‌ مبادله‌ الکترونیکى‌ کالا و خدمات، تحویل‌ فورى‌ مطالب‌ دیجیتال، انتقال‌ الکترونیکى‌ وجوه، مبادله‌ الکترونیکى‌ سهام، بارنامه‌ الکترونیکی، طرح‌هاى‌ تجاری، طراحى‌ و مهندسى‌ مشترک، منبع‌ یابی، خریدهاى‌ دولتی، بازاریابى‌ مستقیم‌ و خدمات‌ پس‌ از فروش‌ را در بر مى‌گیرد. امروزه‌ دیگر اهمیت‌ تجارت‌ الکترونیک‌ به‌ عنوان‌ یکى‌ از ضروریات‌ پیشرفت‌ اقتصادى‌ کشورها نیاز به‌ توصیف‌ ندارد.در این‌ میان‌ برخى‌ سازمان‌هاى‌ بین‌المللى‌ و از جمله‌ مهم‌ترین‌ آنها، کمیسیون‌ حقوق‌ تجارت‌ بین‌الملل‌ سازمان‌ ملل‌ متحد نسبت‌ به‌ تصویب‌ قوانین‌ مرتبط‌ با ترویج‌ و تسهیل‌ تجارت‌ الکترونیک‌ اقدام‌ نمودند.

قانون‌ نمونه‌ آنسیترال‌ در مورد تجارت‌ الکترونیکى در سال‌ 1996 توسط‌ کمیسیون‌ حقوق‌ تجارت‌ بین‌الملل‌ سازمان‌ ملل‌ متحد پذیرفته‌ شد. این‌ قانون‌ در پاسخ‌ به‌ یک‌ تغییر اساسى‌ در ابزارهاى‌ برقرارى‌ ارتباطات‌ با استفاده‌ از کامپیوتر یا سایر تکنیک‌هاى‌ جدید در انجام‌ تجارت‌ و به‌ عنوان‌ یک‌ نمونه‌ براى‌ کشورها جهت‌ ارزیابى‌ و نوسازى‌ دیدگاه‌ها و رویه‌هاى‌ حقوقى‌ در زمینه‌ روابط‌ تجارى‌ که‌ مستلزم‌ استفاده‌ از کامپیوتر یا سایر تکنیک‌هاى‌ جدید ارتباطى‌ است‌ تهیه‌ شد. پس‌ از پذیرش‌ قانون‌ نمونه‌ آنسیترال‌ در مورد تجارت‌ الکترونیک، کمیسیون‌ حقوق‌ تجارت‌ بین‌الملل‌ سازمان‌ ملل‌ متحد تصمیم‌ گرفت‌ تا موضوعات‌ مربوط‌ به‌ امضاى‌ الکترونیکى‌ و مراجع‌ گواهى‌ را در دستور کار خود قرار دهد.

                                    فهرست مطالب

چكيده     …………………………………….
مقدمه    …………………………………….
بخش اول
تاریخچه، تعاریف و اصطلاحات    …………………………………….
تاریخچه بورس در جهان    …………………………………….
تاریخچه‌ی بازار اوراق بهادار ایران    …………………………………….
تعاریف و اصطلاحات    …………………………………….
بخش دوم
مباني بورس    …………………………………….
چرخه خرید سهام    …………………………………….
درخواست فروش    …………………………………….
ساعت انجام معامله    …………………………………….
نحوه انجام معامله    …………………………………….
ورود سفارش به سامانه معاملاتی    …………………………………….
سازوکار معاملات    …………………………………….
تسویه و پایاپای    …………………………………….
روشهای تحلیل گری قیمت سهام    …………………………………….
بخش سوم    …………………………………….
بورس الكترونيك    …………………………………….
مبادلات الكترونيك در بازار هاي مالي    …………………………………….
نگاهي به ساختار بازار هاي الكترونيك    …………………………………….
گسترش شبكه هاي ارتباطي الكترونيك    …………………………………….
سيستم هاي الكترونيك در ساير بازارها     …………………………………….
آيا بازار هاي الكترونيك اجتناب ناپذيرند    …………………………………….
نحوهء عملكرد بورس الكترونيك    …………………………………….
مشكلات سرمايه‌گذاري آنلاين    …………………………………….
جوانب حقوقی خرید و فروش الکترونیک سهام    …………………………………….
بخش چهارم    …………………………………….
مقايسه،راهكارها و نتيجه گيري    …………………………………….
نقش فن‌آوري اطلاعات در بازار سرمايه ايران     …………………………………….
گيري فن آوري اطلاعات در بورس هاي جهان    …………………………………….
بازار بورس ايران از سنتي تا الكترونيكي    …………………………………….
راهكارهاي توسعه فناوري اطلاعات در بورس ايران    …………………………………….
نتيجه‌گيري و پينشهادات     …………………………………….
منابع و مآخذ    …………………………………….

 

جهت دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیقات , ,
:: برچسب‌ها: بورس سنتی , بورس الکترونیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1393 | نظرات ()